Persoonlijke service

  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -

Elektrische
Carrier bakfiets

3950,- 3750,- 

Eén van de elektrische fietsen van MATTS is de Carrier Elektrische bakfiets. Onze elektrische bakfiets heeft een opvallend modern retro design. Samengesteld met CST big boat banden en een 14.5ah – 522 Wh sterke accu. De brede banden zorgen voor meer grip, stabiliteit en betrouwbaarheid op de weg. Zo raak je snel, veilig en duurzaam van A naar B.

Volg ons

De MATTS elektrische bakfiets

Met de stijlvolle elektrische bakfiets kies je voor een duurzame manier om je kinderen dagelijks weg te brengen en op te halen. Je fietst zo door het drukke verkeer heen en hoeft niet meer eindeloos in de file te staan! In de bakfiets is een veilig zitje voor de kinderen aanwezig, inclusief klikgordel.

De bak kan uitgerust worden met een RVS aan-clip ring voor de hond(en). Neem hiervoor contact met ons op.

Bijna overtuigd? Maak een proefrit en ervaar de voordelen zelf!

Specificaties voor onze elektrische bakfiets

Motor
Bafang H500

Accu
36V-14.5 Ah lithium ion uitneembaar, 522 Wh Phylion cel

Versnellingen
Shimano Acera 8-speed

Max. snelheid
25 km/h

Actieradius
40-80 km

Rem voor
Hydraulische schijfremmen

Display
Digitaal LCD Bafang

Zadel
Seller Royal

Velgen
Dubbelwandig aluminium (extra breed)

Verlichting voor
LED

Max gewicht bak
100kg

Maximale toelaatbare gewicht
160kg totaal

Afmetingen bak
Lengte 87cm x Hoogte 52cm x Breedte 62cm
Breedte wielen: 1.04m
Lengte: 2.07m

Uitbreiding mogelijk
tot 4 zitplaatsen totaal voor de kinderen.
Het geplaatste bankje is verwijderbaar.

Gewicht fiets (incl. accu)
48kg

Onafhankelijk stuurmechanisme

De elektrische bakfiets van MATTS is uitgerust met een uniek onafhankelijk stuurmechanisme. De wielen sturen onafhankelijk van de bak waardoor je niet uit zitpositie raakt als je een bocht neemt. Op deze manier kun je op een veilige manier de weg op en blijft alles in de bak op zijn plaats. Of dat nou kinderen, boodschappen of de hondjes zijn!

Aangenaam fietsen met 8 verschillende standen

De Carrier is uitgerust met een 522Wh afneembaar accupakket van Phylion die de Bafang H500 hubmotor toedient en je een range van 40 tot 80 kilometer geeft. Met de 8 verschillende standen bepaal je vervolgens zelf je range en dus hoeveel je ondersteunt wordt door de motor.

Uit stilstand wegkomen is geen probleem met de walk-assist knop. Even lang ingedrukt houden en hij trekt hem automatisch rustig naar voren. Door middel van het Acera 8-speed schakelsysteem fietst de fiets ook zonder trapondersteuning zeer aangenaam. Nu incl. gratis kettingkast en ART2 goedgekeurd ringslot. (Niet getoond op afbeelding)

Makkelijk en veilig

Verder beschikt de bakfiets over een handig vergrendelsysteem bij de rem waarmee je de handrem vastzet. De transportbak voorop de fiets is uitgevoerd met een stevig deurtje zodat bijvoorbeeld de kinderen makkelijk en veilig in en uit kunnen stappen. Ook in het bakje zitten de kinderen veilig met de standaard meegeleverde kindergordeltjes. Harde wind of een buitje is ook geen probleem meer met de extra te leveren wind- en regenhuif.

Video afspelen

Katja Schuurman
X MATTS

“Belangrijk vind ik het om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. Mijn merk Return to Sender is daar een voorbeeld van, maar ook in het dagelijks leven wil ik dat doen. Als ik nu met Coco op pad ga pak ik steeds vaker de bakfiets dan de auto!”– Katja

Ervaar de elektrische fiets zelf!

Natuurlijk ben je al overtuigd door het uiterlijk van onze elektrische bakfiets. Maar we begrijpen dat je in het echt pas echt overtuigd wilt raken. Kom testen bij ons en ervaar het sturen zelf!

Wat onze klanten zeggen

Zakelijk fietsplan

Werkgevers zien het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de voordelen van vitale en gezonde werknemers steeds meer in. Daarom is er een Nationaal Fietsplan! De overheid steunt dit fietsplan met speciale belastingregelingen. Met een zakelijk fietsplan biedt jij jouw werknemers een vitale manier om te genieten van het woon-werkverkeer.

Elektrische bakfiets

3950,- 3750,-