De wereld om ons heen raakt steeds vervuilder, dat is vooral in de steden goed te merken. Het idee om de wegen en fietspaden schoner en stiller te maken ontstond toen Ruud Weel op het fietspad op de Kinkerstraat achter 2 stilstaande scooters op het stoplicht stond te wachten. Wie wel eens in Amsterdam of andere steden komt, kent het probleem van de uitstoot die de brandstof scooters creëren. En ontstond het idee om de focus op het toegankelijk maken van betrouwbare en betaalbare elektrische scooters te leggen die goed in de smaak zouden vallen.

Hoewel de e-scooter al even bestaat zijn er en zie je ze nog niet heel veel. Als ze er al zijn laat het model en/of de kwaliteit vaak te wensen over. Daar brengt deze e-scooter verandering in. Samen met de fabriek zijn we tot een hoogwaardig en kwalitatief model gekomen waarbij enkel gerenommeerde merken zijn gebruikt, zoals de krachtige Bosch motor en een accu uitgerust met de lithium-ion cellen van Samsung waarbij onze e-scooters in Nederland worden geassembleerd.

Denk je al even na over een e-scooter, dan hopen we je het makkelijker te maken vanaf nu niet meer te hoeven kiezen tussen wat je beste prijs/kwaliteit én uitstralingsverhouding kan zijn. Kies een kleur en help ons allemaal mee naar groener en stillere mobiliteit.

De toekomst is nu.

Bekijk onze e-scooters

Volg ons op instagram