Bosch motor

De krachtige hub motor van BOSCH zorgt voor een sterke acceleratie en soepele overgang naar hogere snelheid. De motor is ontwikkeld voor een hogere efficientie in het energieverbruik./span>
120 N.M Koppel en een klimcapaciteit van 15 graden met een piekvermogen van 2250 Watt

Uitneembare accu

BMS Protectie + Lithium-ion accu
Een makkelijk uitneembare accu van Samsung met een handige handle bar en een gewicht van ongeveer 9 kilo in combinatie met de laatste Battery Management System techniek en de 18650 accucellen spreken van kwaliteit en een langere levensduur. Laad je batterij tot wel 950 keer op zonder kracht verlies, ten opzichte van goedkopere Chinese cellen die tot max 200 keer een geladen kunnen worden. Goedkoop is duurkoop.
De batterij zit onder het zadel op slot, wel zo handig!

Battery spec: 18650 cel 60V 26aH

Keyless driving

Gemak dient de mens. Laat de sleutels in je broekzak en schakel de MATTS op afstand in of uit. Of zet met de afstandsbediening het alarm aan op hem als zoekopdracht te laten werken, of simpelweg even te laten weten dat je er bent. Schakel je het alarm in, blokkeert automatisch het achterwiel als de e-scooter ongewenst verreden wordt.

Usb-lader

Niemand heeft zin in een lege accu. Is het van je telefoon of je draadloze speaker, laad hem met gemak weer op middels het geïntegreerde usb-laad systeem aan de onderkant van je stuur. Gebruik vervolgens de accessoire box om je apparatuur in te doen.

Alarm en stand alone gedigitaliseerd display

Wanneer je klaar bent met rijden, wil je je natuurlijk zo min mogelijk zorgen maken dat de scooter gestolen kan worden. Uitgebreide functies zoals het alarm van je MATTS of de oproepfunctie als je je scooter zoekt zijn standaard functies. Ook bieden we gecertificeerde sloten aan voor het veilig stellen van je e-scooter. Je batterij percentage, trip duur, kilometer stand en buitentemperatuur vind je terug op het losstaande gedigitaliseerde display.