BOSCH MOTOR + FOC

(Field-oriented control)

De krachtbron en FOC computer aansturing van onze elektrische scooter is samen met BOSCH ontwikkeld en zorgt voor de communicatie tussen beide componenten. Het resulteert in een uiterst efficiënte werking tussen verbruik en prestatie. Een sterk koppel en soepele acceleratie is wat spreekt. Ontwikkeld voor een hogere efficiëntie in het energieverbruik.
120 N.M Koppel, klimcapaciteit van 15 graden met 2250W piekvermogen

Uitneembare accu met Samsung-technologie

BMS Protectie + Lithium-ion accu
De makkelijk uitneembare accu van Samsung heeft een handle bar en een gewicht van rond de 9 kilo. Samen met het BMS systeem en de 18650 Tesla cellen spreekt het van goede kwaliteit, krachtbehoud en een langere levensduur. 
De batterij zit op slot, onder het zadel.

Specificaties: 18650 cel 60V 26aH

Remote control + Keyless driving

De functie keyless driving is een standaard extra. De mogelijkheid om de scooter op afstand te starten kan handig zijn of dienen voor gemak. Via de remote control schakel je het alarm aan of uit of laat je het als zoekopdracht werken. Schakel je het alarm in, blokkeert o.a. automatisch het achterwiel als de e-scooter ongewenst verplaatst wordt.

USB 2.1

Bijna essentieel. Niemand heeft zin in een lege accu. Is het van je telefoon of je draadloze speaker, laad hem met gemak op middels de geïntegreerde usb poort boven het handschoenen vakje.

Alarm en stand alone digitaal LCD display

Wanneer je ergens parkeert, wil je je geen zorgen maken dat de scooter gestolen word. Beveiligingsfuncties zoals het alarm en het blokkeren van het achterwiel bij het verplaatsen van de MATTS of de oproepfunctie voor als je je scooter zoekt zijn geïntegreerde functies. Ook bieden we je een gratis gecertificeerd slot voor het veilig stellen van je scooter.
Je batterij percentage, trip duur, kilometer stand en buitentemperatuur vind je terug op het vrij staande digitale display.

3 SPEED MODES

Mode 1: 25-30km per uur
Mode 2: 35-40km per uur
Mode 3: 45-50km per uur

‘Dubbele hydraulische remmen’. Remafstand vermindering van 50%.

Een elektronisch intelligent remsysteem in de remmen. Het EBS is niet alleen veiliger, het creëert ook energie die op zijn beurt weer wordt opgeslagen in de accu. Gemiddelde accu capaciteit winst: 6% (4km)
MATTS E-scooter bestellen

Dubbele hydraulische schijfremmen Remafstand vermindering van 50%

Elektronisch remsysteem. (EBS) Intelligentie in de remmen. Een EBS systeem is niet alleen veiliger, het creëert ook nog energie die op zijn beurt weer wordt opgeslagen in de accu. Gemiddelde capaciteits winst: 6% (4km)
MATTS E-scooter bestellen