Persoonlijke service

  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -

Het nieuwe fietsplan:
ga voordelig fietsen

Het nieuwe fietsplan is een plan op maat. Een fiets van de zaak willen we allemaal wel! Een leasefiets regel je simpel, snel, vrij van kosten. Het leasen van een fiets is fiscaal voordelig en de fiets biedt perspectief voor de toekomst. Omdat de fiets goed is voor mens en milieu, omarmen wij ook het fietsplan. Wij werken samen met Lease a Bike, waardoor jij de mogelijkheid hebt om bij ons een leasefiets uit te kiezen. Je kunt kiezen uit alle type fietsen van alle merken in onze winkel.

Volg ons

De leasefiets: wat betekent het voor bedrijven?

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Het is nu mogelijk om een fietsregeling aan je werknemers aan te bieden zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR). Een leasefiets is minimaal 25% goedkoper dan privé-aankoop, omdat de prijs van de fiets fiscaal voordelig ingehouden kan worden op het brutoloon van de medewerker. Doe je als werkgever een bijdrage aan de leasefiets? Dan loopt het voordeel op tot wel 80% voor de medewerker. Regelmatig fietsen houdt je collega’s fit waarmee je het ziekteverzuim kan verlagen met 1 tot 2 dagen per jaar. In vier simpele stappen kun je je medewerkers binnen één week op de fiets zetten.

Wil je meer weten? Lees precies hoe een leasefiets werkt en hoe je het voor jouw bedrijf aanvraagt op de website van Lease a Bike. 

Ik ben een werknemer en ik wil een leasefiets!

Natuurlijk wil jij zo’n leasefiets: zo ben jij al snel iedereen te slim af, op alle manieren. Je kiest namelijk voor een vast maandbedrag in plaats van een grote uitgave in één keer. Overtuig je werkgever dan ook: jij gaat fitter aan het werk werk en  de kans is groot dat je ook privé meer kilometers maakt dankzij de fijne nieuwe fiets die je kiest. Je bent van alle gemakken voorzien, aangezien de leasefiets inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp is. Door het uitruilen van brutoloon ben je goedkoper (minimaal 25%) uit dan privé-aanschaf, zelfs als je werkgever besluit om niet mee te betalen. Mede daarom ook erg interessant voor de ZZP’ers. Al met al zijn alle type fietsen mogelijk en kan je de fiets ook alleen privé gebruiken.

Jouw voordelen op een rijtje:

MATTS en Lease a Bike

MATTS is partner van Lease a Bike en wij kunnen jou alles vertellen over de nieuwe regeling en hoe jij, of jouw medewerkers, zo snel mogelijk aan die glimmende leasefiets komen. Bereken hieronder je voordeel, of kom langs in de winkel voor meer informatie.