Persoonlijke service

DutchEnglishGerman

Over MATTS
mobility

Matts Mobility ademt en leeft elektrische voertuigen sinds het jaar van 2018. Sindsdien wordt het straatbeeld stukje bij beetje meer aangevuld met stijlvolle maar vooral betrouwbare licht elektrische voertuigen in de overtuiging van oprichter Ruud Weel. Last mile oplossingen speelt een sleutelrol in de verduurzaming voor al onze levens. “We willen het betaalbaar, stijlvol maar vooral op de kracht van groenere energie”

MATTS en duurzaamheid

Ons doel is om een steentje bij te dragen aan het verminderen van het gebruik van de ’tweede’ auto. Dit willen we doen door de elektrische fiets aantrekkelijker te maken voor de consument middels ons design en aantrekkelijke prijzen. Daarbij staat de kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en zijn onze elektrische bakfietsen hier in Nederland geassembleerd. Dit doen we door o.a de kwaliteit van het bouwproces aan de hoogste controle van kwaliteit te laten voldoen en daarbij zo min mogelijk gebruik te hoeven maken van transport.

Uniek Design

De modellen van MATTS zijn uniek in zijn design en dus het stuurmechanisme. Ons idee is dan ook dat iedereen in stijl en vooral veilig de weg op kan. Onze fietsen stralen deze prijs kwaliteit ook uit en meten zich sterk. Alle onderdelen zijn met zorg samengesteld en getest. Zo is de veilig voor de bestuurder op z’n best gewaarborgd.

Wat onze klanten zeggen

"Mega fijne bakfiets (Matts Carrier) met elektrisch ondersteuning! Wijn bezorgen en bestellingen ophalen is nu een eitje. Ook voor onze pup een uitkomst. Dank voor de goede en snelle service!" Rick Swinkels, Bonnie de Dobermann & Team Le Coeur

Restaurant Le Coeur

"Na meerdere malen op een bakfiets te hebben gereden is dit toch wel de stabielste bakfiets tot nu toe. We hebben de order geplaatst en alles wordt netjes afgeleverd eind maart! Top service!! We kijken uit naar de levering"


Dylan Herklots

"I bought a Matts Fatbike Bakfiets 8 months ago. It's been an amazing experience so far. Driving this super-cool bakfiets is very enjoyable, steering is quite smooth even when heavily loaded. On other hand, the customer service is great! Highly recommendable!"

Nikola Petrovic