Persoonlijke service

  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -
  • Nu meerdere proefrit locaties -

MATTS Sprinter
elektrische bakfiets

4400,-

De nu jongste uit de collectie van MATTS is de Sprinter elektrische bakfiets. Een elektrische slanke tweewieler met de focus op wendbaarheid, en een die jou ten alle tijde een soepel ondersteunende rijervaring kan garanderen. Onder welke omstandigheden dan ook.

Door zorgvuldige componenten keuzes en de Nederlandse bouw, zetten we in op maximale betrouwbaarheid en kwaliteit van fietsen voor jou als eindgebruiker. Kom bij ons testen en krijg zelf het gevoel wat de Sprinter je kan bieden.

Volg ons

Power like a packhorse

Bafang M400 power-driven mid engine.

Kenmerkend van dit type motor is het uiterst harmonieuze rijgedrag. Met een vermogen van 250 watt en een koppel van 80Nm word zelfs het fietsen in bergachtig gebied gemakkelijk voor je. Licht, krachtig en duurzaam typeert deze motor. Gemaakt voor cargo bikes en heuvelachtig gebied.

Je motor werkt door middel van een snelheidssensor, rotatiesensor en een krachtsensor die verschillende waardes opmeten. Deze waardes worden verwerkt en omgezet naar een optimale ondersteuning voor jouw fietsgedrag. Wel zo accuraat.

Specificaties voor de Sprinter elektrische bakfiets

Motor
Bafang M400 MaxDrive middenmotor

Vermogen
250 watt

Koppel
80Nm piekvermogen

Ondersteuning
tot 25 km/h

Accu
Samsung cel 36V-14.5Ah Lithium-ion uitneembaar. 522Wh.

Actieradius
Minimum 35 km bij extreem gebruik. +-80km bij normaal gebruik. Dit alles hangt af van de weerstand aan de fiets en de eigen toegevoegde fietskracht.

Accu uitneembaar
Ja

Remmen
Zoom hydraulische rem voor + achter. Plus handrem.

Banden
Schwalbe HS430 – Big Apple – 26”

Versnellingen
Shimano Acera 8-speed shifter

Zadel
Selle Royal Seta

Voorlicht
Spanninga Roxeo LED

Achterlicht
Spanninga Pixeo

Zadel en stuur pen
Promax

Zadelpen dikte
30,3 mm

Frame
Dubbel laags elektrolyt anti-corrosie behandeld staal

Minimale/maximale zadelhoogte vanaf de grond
830mm / 1030mm

Standaard
Stabiele, dubbele standaard. Veilig parkeren op ieder vlakke ondergrond.

Materiaal bak
Plywood (dikte 11 mm)

Maximaal laadvermogen bak
80kg

Maximaal laadvermogen fiets compleet
180kg

Afmetingen fiets H x B x L in mm
1190 x 500 x 2500 (Stuurbreedte: 620)

Afmetingen bak H x B x L in mm
300 x 415 x 690

Afmetingen bak incl. huif H x B x L in mm
640 x 415 x 690

Te leveren met verschillende (tracking) accessoires. Zie onze shop voor meer informatie.

Slim-fit design

De Sprinter elektrische bakfiets is sportief-slank en daardoor sterk wendbaar in gebruik. Vooral in de drukkere gebieden komt de eigenschap goed tot z’n recht. Cargo bike leveringen en of diensten in de steden wordt zo sneller en gemakkelijker. Met de 80Nm koppel wordt fietsen met zelfs een volle bak bijna een attractie en is een genot om te besturen.

Cover up!

De mogelijkheid tot het droog afsluiten van je bak is hier. De op maat gemaakte wind en regenhuif houd je waardevolle vervoer droog en uit de wind. Kies voor meer volume en comfort met de van hoogwaardig materiaal gemaakte huif. Optie additioneel – 245 euro.

Sticky grip. Strong cheek.

De Schwalbe Big Apple 26” staat bekend om zijn sterke wang en maalt daarom niet om een kilootje min of meer. En omdat je banden het enige contact met het asfalt gaat zijn, zijn deze belangrijk voor de controle van je fiets. Belangrijk voor je eventuele waardevolle vervoer.

Electric endurance.

Samsung cell 36V14.5Ah accupakket

Geplaatst is een betrouwbaar en compact sterk lithium-ion accupakket met cellen van Samsung. Deze geeft de Sprinter een uithoudingsvermogen van 522Wh, wat geschat kan worden op een range van 50 tot 100 km per lading. Veelal afhankelijk van het gebruik en belasting van de fiets.
De accu kan snel en gemakkelijk van de bakfiets afgenomen worden middels de sleutel, om eventueel binnen ‘warm’ opgeladen te worden.

Ervaar de elektrische fiets zelf!

Natuurlijk ben je al overtuigd door het uiterlijk van onze elektrische bakfiets. Maar we begrijpen dat je in het echt pas echt overtuigd wilt raken. Kom testen bij ons en ervaar het sturen zelf!

Wat onze klanten zeggen

 

Zakelijk fietsplan

Werkgevers zien het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de voordelen van vitale en gezonde werknemers steeds meer in. Daarom is er een Nationaal Fietsplan! De overheid steunt dit fietsplan met speciale belastingregelingen. Met een zakelijk fietsplan biedt jij jouw werknemers een vitale manier om te genieten van het woon-werkverkeer.

MATTS Sprinter Elektrische bakfiets

4400,-