Persoonlijke service

 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -
 • Nu meerdere proefrit locaties -

Super Grip – MATTS Carrier Elektrische fatbike bakfiets – Hydraulische rem

3450,-

Een elektrische bakfiets met een vernieuwend onafhankelijk stuurmechanisme, in combinatie met 3 inch brede CST fatbike banden en een 14.5ah sterke accu. Matts Carrier. 

De best sturende onder de nieuwe elektrische driewiel bakfietsen

MATTS
Carrier Elektrische Fatbike Bakfiets – Hydraulische rem 

Levertijd:
Uit voorraad leverbaar

 • Inclusief gratis ART 2 goedgekeurd ringslot.* (Geldt als 1 van de 2 verplichte sloten)
 • Inclusief Kettingkast smokey.

Een elektrische bakfiets met een vernieuwend onafhankelijk stuurmechanisme, gecombineerd met 3 inch brede CST fatbike banden. De combinatie van de brede banden en het vernieuwende stuurmechanisme zorgt voor meer stabiliteit en grip tijdens het fietsen. Daarbij doet het de Carrier bakfiets een stoere look geven in combinatie met het chunky frame design.

De Carrier is uitgerust met een 14.5 ah/ 522Wh afneembaar accupakket van Phillion die de Bafang H500 hubmotor toedient en je een bereik van 40 tot 80 kilometer geeft. Met de 8 verschillende standen bepaal je vervolgens zelf je range en dus hoeveel je ondersteunt wordt door de motor.

Uit stilstand wegrijden is ook geen probleem met het 8-speed Shimano Acera schakelsysteem die je ook op topsnelheid in alle rust laat trappen.
En ook zónder trapondersteuning fietst de Carrier aangenaam en sta je met deze krachtige hydraulische remmen van Zoom in no time stil. Ook beschikt de fiets over een loopondersteuning functie, waarbij je zelfs met een volle bak heuvelopwaarts nog steeds makkelijk weg kunt fietsen.

Verder beschikt de bakfiets over een handige ‘vergrendel palletje’ bij de rem waarmee je de fiets op de handrem vast kunt zetten. De transportbak voorop de fiets is uitgevoerd met een stevig deurtje zodat bijvoorbeeld de kinderen of hond(en) makkelijk veilig in en uit kunnen stappen. Ook in het bakje zitten de kinderen goed met de standaard meegeleverde kindergordeltjes. Wind of de regen hoeft ook geen probleem te zijn met de extra te leveren wind- en regenhuif.

De elektrische driewiel bakfiets is te leveren met meerdere extra’s.  > Zie shop voor meer accessoires <

Inclusief 2 jaar garantie op de belangrijkste componenten als de motor en de accu.

Wij komen indien gewenst de bakfiets bij u thuis afleveren!

*Koop je na 1 april 2022 een fiets met een kostprijs boven de € 3.500, dan ben je voor de verzekering nu verplicht daar een tweede ART2 goedgekeurd slot bij aan toe te voegen en een peilzender of GPS tracker te plaatsen om je fiets te kunnen verzekeren. (Tot nu toe een eis van Enra en Kingpolis verzekeringen) Dit geldt voor alle fietsen (behalve racefietsen en mountainbikes). Deze beide sloten moeten ART2 goedgekeurd zijn. Daarom raden wij aan om het Abus Bordo 110 X-plus vouwslot toe te voegen aan uw bestelling. Betreft de eis van de verzekering voor tracking opties heeft u 2 keuzes: de peilzender tracker (excl. app), of een GPS systeem (incl. app). Zie shop voor meer informatie over deze systemen.

Specificaties voor onze elektrische bakfiets

Motor
Bafang H500

Accu
36V-14.5 Ah lithium ion uitneembaar, 522 Wh Samsung cel

Versnellingen
Shimano Acera 8-speed

Max. snelheid
25 km/h

Actieradius
40-80 km

Rem voor en achter
Hydraulische schijfremmen

Display
Digitaal LCD Bafang

Zadel
Seller Royal

Velgen
Dubbelwandig aluminium (extra breed)

Verlichting voor
LED

Max gewicht bak
150kg

Maximale toelaatbare gewicht
220kg

Afmetingen bak
Lengte 87cm x Hoogte 52cm x Breedte 62cm
Breedte wielen: 1.04m
Lengte: 2.07m

Uitbreiding mogelijk
tot 4 zitplaatsen totaal voor de kinderen.
Het geplaatste bankje is verwijderbaar.

Video afspelen

Katja Schuurman
X MATTS

“Belangrijk vind ik het om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. Mijn merk Return to Sender is daar een voorbeeld van, maar ook in het dagelijks leven wil ik dat doen. Als ik nu met Coco op pad ga pak ik steeds vaker de bakfiets dan de auto!”– Katja

Proefrit

Onafhankelijk stuurmechanisme

De elektrische bakfiets van MATTS is uitgerust met een uniek onafhankelijk stuurmechanisme. De wielen sturen onafhankelijk van de bak waardoor je niet uit zitpositie raakt als je een bocht neemt. Op deze manier kun je op een veilige manier de weg op en blijft alles in de bak op zijn plaats. Of dat nou kinderen, boodschappen of de hondjes zijn!

Aangenaam fietsen met 8 verschillende standen

De Carrier is uitgerust met een 14.5 ah afneembaar accupakket van Samsung die de Bafang H500 hubmotor toedient en je een range van 40 tot 80 kilometer geeft. Met de 8 verschillende standen bepaal je vervolgens zelf je range en dus hoeveel je ondersteunt wordt door de motor.

Uit stilstand wegkomen is geen enkel probleem met de walk-assist knop. Even lang ingedrukt houden en hij trekt hem automatisch rustig naar voren. Door middel van het Acera 8-speed schakelsysteem fietst de fiets ook zonder trapondersteuning zeer aangenaam

Makkelijk en veilig

Verder beschikt de bakfiets over een handig vergrendelsysteem bij de rem waarmee je de handrem vastzet. De transportbak voorop de fiets is uitgevoerd met een stevig deurtje zodat bijvoorbeeld de kinderen makkelijk en veilig in en uit kunnen stappen. Ook in het bakje zitten de kinderen veilig met de standaard meegeleverde kindergordeltjes. Harde wind of een buitje is ook geen probleem meer met de extra te leveren wind- en regenhuif.

Wat onze klanten zeggen

Zakelijk fietsplan

Werkgevers zien het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de voordelen van vitale en gezonde werknemers steeds meer in. Daarom is er een Nationaal Fietsplan! De overheid steunt dit fietsplan met speciale belastingregelingen. Met een zakelijk fietsplan biedt jij jouw werknemers een vitale manier om te genieten van het woon-werkverkeer.

Super Grip – MATTS Carrier Elektrische fatbike bakfiets – Hydraulische rem

3450,-